Tuntutan elaun thesis jpa

Boleh apply bila-bila masa asalkan selepas dah submit thesis hardbound. Tapi kalau lah saya kan kalau ye kalausaya letak je alamat bank full address yang saya buka akaun atau alamat bank yang berhampiran dengan rumah saya. Tapi kalau yang baru ni, saya pun rasa tak perlu letak apa-apa nilai.

Claim Elaun Praktikal JPA...

Huntungg laa boleh tuntut elaun lagi kan. Ada yang dah dapat duit elaun tesis JPA katanya Nak apply elaun tesis ni ada last date atau due date ke? Budak final year student sekarang semua dah tak sabar-sabar nak habiskan belajar, nak habiskan final exam, nak graduate dan juga menyiapkan tesis final year project FYP!

Hanya hantar beberapa dokumen dan benda yang diperlukan kepada JPA, haa tunggu beberapa minggu duit masuk ke bank Islam. Ada sorang tu submit by pos pada 8 Jun dan 20 Jun ialah tarikh kredit nya.

Sila guna borang baru. Lepas sudah dapat sign tu, pos kepada JPA. Jumlah tuntutan di dalam borang elaun tesis tu kita letak RM atau ikut pada resit print thesis hardbound? Kenapa dalam PDF file? Pengawai JPA yang bertugas akan letak amount di situ.

Borang lama ni dah tak guna. Saya tak tahu jawapannya. Soft copy dalam cd. Jangan lupa sertakan salinan thesis. Sebab dalam borang elaun thesis tu ada nombor IC kita, jadi. Syarat dan borang baru tersebut mula berkuatkuasa dari 1 September DOKUMEN-DOKUMEN PENTING CLAIM ELAUN THESIS JPA: 1) Borang tuntutan elaun thesis.

2) CD softcopy thesis (PDF) 3) Approval sheet (Supervisor FYP) JABATAN PERKHIDMATAN AWAM, MALAYSIA.

Tuntutan Elaun Thesis Jpa – 270439

BAHAGIAN PEMBANGUNAN MODAL INSAN, ARAS 5, BLOK C1, KOMPLEKS C. PUSAT PENTADBIRAN KERAJAAN PERSEKUTUAN. Sebarang tuntutan elaun tesis JPA tersebut yang masih menggunakan borang lama tidak akan diproses.

maklumat terbaru berkenaan tuntutan elaun tesis JPA. maklumat terbaru berkenaan tuntutan elaun tesis JPA: Syarat-syarat. 1. **CD yang mengandungi. jabatan perkhidmatan awam, malaysia bahagian pembangunan modal insan, aras 5, blok cl, kompleks c pusat pentadbiran kerajaan persekutuan wilayah persekutuan putrajaya malaysia jpa tuntutan elaun tesis (mi-centre.comÄzah pertama dalam negara) nama pelajar rujukan fail jpa: jpa(l) *sila catatkan nombor kad enalan la.

jabatan perkhidmatan awam. kompleks c, putrajaya. semakan keputusan program penajaan jpa tahun semakan keputusan program penajaan jpa bagi program dermasiswa b40 (db40).

garis panduan tuntutan elaun latihan amali dan elaun tesis pelajar tajaan jpa:. Borang Tuntutan Elaun Pakaian Panas Surat Penerimaan/Penolakan Tawaran Program "Malaysia - Korea Youth Exchange" Borang Permohonan Pengesahan Pengiktirafan Kelayakan Pelajar [Pindaan 1/].

tuntutan elaun tesis JPA, maklumat lengkap tuntutan elaun tesis JPA, borang elaun tesis JPA, elaun tesis JPA.

Download
Tuntutan elaun thesis jpa
Rated 4/5 based on 29 review